skendeplrues

Zásady ochrany osobních údajů

  1. Správce

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost:

BERNDORF BÄDERBAU s.r.o.

Bystřice 1312

739 95 Bystřice

IČ: 25855247

DIČ: CZ25855247

Společnost vedena u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka: C 22383, zapsaná do OR dne 03. dubna 2000.

 

(dále jen „správce“)

 

  1. Kategorie osobních údajů

Správce zpracovává jen nezbytně nutné údaje, které mu poskytnete v souvislosti s kontaktním formulářem nebo objednávkou.

Jedná se o tyto údaje:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • DIČ
  • emailová adresa
  • telefon
  • historie navštívených stránek na webu

 

  1. Zákonný důvod zpracování

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR
  • oprávněný zájem správce pro analýzu návštěvnosti webových stránek a přímého marketingu podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR ve spojení s 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti

 

  1. Účel zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje, které nám poskytnete zpracováváme za účelem:

  • vyřízení vaší poptávky
  • vyřízení vaší objednávky
  • vyřízení případné reklamace
  • zodpovězení vašich dotazů
  • cílené nabízení našich služeb
  • analýzu návštěvnosti webových stránek
  • zasílání obchodních sdělení

Ze strany správce nedochází k automatizovanému rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

  1. Doba, po kterou osobní údaje uchováváme

Tyto osobní údaje budou správcem zpracovány po nezbytně nutnou dobu, která se liší účelem zpracování:

  • osobní údaje k objednávce zpracováváme po dobu 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl vystaven účetní doklad
  • osobní údaje k vyřízení reklamace zpracováváme 5 let ode dne ukončení reklamačního řízení
  • osobní údaje k vyřízení vašich dotazů zpracováváme po dobu 2 let pro případné další řešení vašich problémů
  • záznam o vaší návštěvnosti na webu po dobu 30 dnů ode dne odvolání souhlasu

 

  1. Cookies

Správce na svých webových stránkách využívá souborů cookies. Cookies jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače, které jsou užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílené reklamy. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho vyjádřeného souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům platformy Google.

 

Shromážděné soubory cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

– služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Správce na svých webových stránkách shromažďuje následující cookies soubory:

Typ Název Účel Expirace
Cookies třetích stran Google Analytics získání statistických informací dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

 

Tyto stránky mohou fungovat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníku webu. Zrušit soubory cookies můžete zde dle typu prohlížeče:

 

  1. Kategorie příjemců osobních údajů

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, správce v některých případech využívá ke zpracování vašich údajů třetích stran, které jsou naší společností pečlivě prověřeni a jsou schopni zajistit takové technické a organizační zabezpečení Vašich údajů, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k Vašim údajům či jejich jinému zneužití. Vaše osobní údaje zpracovávají třetí strany v souladu s nařízením, jsou vázáni povinnosti mlčenlivosti a nesmějí využívat poskytnuté údaje k jiným účelům, než ke kterým jsme jim je zpřístupnili.

Třetí strany, kterým poskytujeme vaše informace jsou:

–            správce webových stránek

–            software pro zpracování newsletterů

–            případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

 

  1. Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo od správce údajů požadovat:

  • informace, jaké osobní údaje o vás zpracovává dle čl. 15 GDPR
  • opravu osobních údajů dle čl. 16
  • požádat o výmaz těchto osobních údajů, pokud nedojde k uzavření smlouvy dle čl. 17 GDPR
  • právo omezit zpracování osobních údajů dle čl. 18 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás, a to na email info@berndorf-bazeny.cz nebo kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů

 

  1. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje:

  • že přijal veškerá vhodná technická opatření k zabezpečení osobních údajů
  • že k osobním údajům mají přístup jen oprávněné osoby, které byly správcem pověřeny pro zpracování osobních údajů

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018

 

Online poptávka Servis bazénů Reference

Aktuality:

Proudové systémy pro kondiční plavání

Uvádíme originální výrobek proudového zařízení pro kondiční plavání. Odpovídáme na stále větší potřebu našich zákazníků poskytovat zařízení s vyšším výkonem, než je tomu dosud na trhu s těmito výrobky. Více ...

Titanové bazény

Na základě stále vyšších požadavků našich zákazníků jsme v dubnu 2016 předali první bazén vyrobený z titanového materiálu. Například salinita vody z Mrtvého moře nedovolovala použití i těch nejkvalitnějších nerezových ocelí. Berndorf Bäderbau je tak první výrobce titanových bazénů na světě. Více .....
Počet realizací: 789